Квест ООН «17 Цілей сталого розвитку»

2018-10-11

/Files/images/MyCollages (3).jpg

З метою здійснення заходів, спрямованих на утвердження громадянської свідомості, активної життєвої позиції молоді, 3 жовтня 2018 року у вестибюлі міського Будинку культури був проведений квест ООН «Цілі сталого розвитку».

Команда Ржищівської ЗОШ I-II ступенів у складі 5 осіб (Попченко Т., Любич С., Миненко В., Насібович І. та Бутчик В.) взяли активну участь у проходженні інтелектуального змагання.

Квест складався з 17 станцій, що відповідають кожній із Цілей сталого розвитку. На локаціях команди проходили випробування, давали відповіді на різноманітні питання: як розподілити бюджет, яких правил потрібно дотримуватись, аби зберегти своє здоров’я, а також обговорювались дії щодо збереження енергії. За кожне пройдене завдання волонтери вручали учасникам наліпки, які наприкінці можна було обміняти на цінні призи від ООН.

Даний квест – це ефективний інструмент для знайомства молоді із Цілями сталого розвитку в цікавій та доступній формі. Саме під час проходження гри молодь засвоює основні принципи Цілей та краще розуміє їхню складність.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 123

Коментарi