Кохання править світом

2018-02-23

/Files/images/___новый коллаж.jpg

Одне з найочікуваніших, найромантичніших і найулюбленіших свят для кожного підлітка – День всіх закоханих. Всім відомо, що кохання здатне творити чудеса, спонукати на неймовірні подвиги. Перевірити, на що здатна людина заради своєї другої половинки нам допомогла конкурсно-розважальна програма «Кохання править світом».

Насолодитися захоплюючим видовищем, цікавими і веселими конкурсами, ліричною музикою мали змогу всі бажаючі нашого закладу освіти. На учасників чекали 9 цікавих конкурсів: «Любов з першого погляду», «Комплімент», «Попелюшка», «Солодкі поцілунки», «Художник», «Втримати любов» тощо. Учасники з задоволенням відгадували факти один про одного, танцювали з яблуком між лобами, малювали портрет своєї половинки, складали поезію про кохання, підбирали пару взуття для Попелюшок.

Нагородження провела директор Ржищівської ЗОШ I-II ступенів Федорченко Н.В. З невеликим відривом у 3 бали перемогу здобули дві пари: Ірина та Євген і Наталія та Дмитро.

Всі учасники були нагороджені почесними грамотами та солодкими подарунками. Це свято ще раз підтвердило, що кохання вічне. Ідіть назустріч йому і ви зустрінете любов як дивовижну казку, як чарівну пісню.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi