Засідання педагогічної ради

2015-10-27

/Files/images/DSC04835.JPG

27 жовтня відбулося засідання педагогічної ради на тему : "Особистісний розвиток учня на всіх сходинках навчання через взаємодію школи і сім'ї. Адаптація учнів 5 класу до програм середніх класів".

Мета педради: 1. Створення оптимальних умов функціонування вдосконалення співпраці в організації роботи з батьками. 2. Об'єднання зусиль педагогічного колективу і батьків у розвитку дитини як особистості. 3. Підвищення рівня психологічної готовності дітей до навчання та пізнавального розвитку. 4. Адаптування навчальних програм , навантаження, освітніх технологій до індивідуальних особливостей п'ятикласників.

Доповідь заступника директора з НВР Трищун Н.В. супроводжувалась презентацією. Наталія Віталіївна наголосила про актуальність даної теми, про те , що лише спільними зусиллями, доповнюючи та підтримуючи одне одного, сім'я і школа можуть досягти бажаних результатів. Адже і в батьків, і в педагогів мета одна - благо дітей, їхній повноцінний і гармонійний розвиток. В ході роботи обмінялися досвідом класні керівники, вчителі - предметники. На завершення переглянули поради психолога щодо проведення батьківських зборів, правила педагогічної етики, способи вирішення конфлікту.

Заступник з НВР Трищун Н.В.

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi