• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ми проти насильства. Акція "Синя стрічка"

Ми проти насильства. Акція "Синя стрічка"

2020-12-04

/Files/IMG_20201204_115336.jpg

Нажаль у сучасному світі поруч з добром та радістю вистачає місця для жорстокості та насильства… Змінити наш світ і зробити його добрим лише за один день не вдасться нікому, але можна принаймні спробувати зменшити число зла.

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Учні 8 класу разом з класним керівником Горбенко Т.В. теж долучилися до акції. Вчителем була проведена година спілкування «Ми - проти насильства». Класний керівник та учні гімназії підняли питання проблеми насилля у суспільстві, підвищили свій рівень обізнаності щодо усіх форм насильства, продовжили процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.

Також учні створили символ боротьби з насильством – "Синю стрічку".

Проблему насилля можна подолати лише об’єднавши зусилля, забезпечивши комплексний підхід до їх вирішення: попереджаючи наступні випадки насильства, притягуючи до відповідальності кривдників та надаючи якісну кваліфіковану допомогу тим, хто її потребує.

Горбенко Т.В.

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi