• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • П’ятниця–денькольоровий, Він барвистий, веселковий

П’ятниця–денькольоровий, Він барвистий, веселковий

2020-02-28

/Files/images/28.02.2020.JPG

П’ятниця–денькольоровий,

Він барвистий, веселковий

Кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу уяву, допомагають зосередитися, налаштовують на плідну працю і надихають на нові звершення.

Сьогодні, 28 лютого, в ОЗО «Ржищівськагімназія «Гармонія» відбувся «кольоровий» день. Саме в цей день учні мали можливість прийти до гімназії в речах улюбленого кольору.

Ще ми помітили, що саме у цей день нашого веселкового тижня було як ніколи багато творчих та креативних ідей. І ми їх втілили в життя.

Гімназисти відвідали країну творчості, де дізналися звідки беруться похідні кольори. На практиці застосували знання, малюючи власні шедеври.

Також взяли активну участь у конкурсі «Кольорова казка», де розкрилися літературні та мистецькі таланти наших вихованців.

Отримали чергову порцію позитиву, працюючи в арт-студії «Веселка». Але найбільшу радість і сплеск емоцій викликала в учнів початкових класів саме фотозона, створена власними руками протягом тижня. Тому у фотостудії

«Ексклюзив» сьогодні був аншлаг.

За п’ять днів педагоги провели для своїх вихованців безліч цікавих занять, виховних годин, вікторин, тренінгів, аукціонів, виставок. А завершився тиждень святковою лінійкою, де були підведені і озвучені підсумки соціологічного опитування, оголошені і відмічені солодкими подарунками і дипломами конкурсанти з найяскравішими авторськими творчими роботами.

Ентузіазм, творчий підхід учителів, допомогли зробити тиждень справжнім святом як для дітей, так і для дорослих. Кожен день «Кольорового тижня» пройшов на високому емоційному підйомі. Посмішки не сходили з обличчя учнів. Ходити до школи, за їх думкою, стало цікавіше.

Класнийкерівник 4 класу Білик Л.Д.

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi