• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Сьогодні, 26лютого, в ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія» відбувся «жовтий» день.

Сьогодні, 26лютого, в ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія» відбувся «жовтий» день.

2020-02-26

Сьогодні, 26лютого, в ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія» відбувся «жовтий» день.

Це день світла, знань, інтелекту. Жовтий колір стимулює мозкову діяльність і моторику, уяву та практично не набридає.

Його психологічний вплив: знімає негатив, додає впевненості, підвищує сприйнятливість до нового, стимулює творчість, дисциплінованість, допомагає сконцентруватися. Жовтий посилює концентрацію уважності, стимулює роботу мозку.

В цей день для учнів початкових класів була проведена година спілкування «Роби добро». Цей захід розчулив дитячі сердечка, і вони зробили висновок, що світ врятує доброта. Залюбки ділилися рецептами добрих справ.

Також бібліотекар школи провела «Загадкову вікторину». Учні з великою цікавістю і захопленням пройшлися лабіринтами кольорових казок та загадок, виконали розвиваючі задачі на логічне мислення, дізналися цікаві факти про веселку та легко і швидко у грі вивчили всі її кольори.

На перервах охочі вихованці гімназії переглянули мультфільми «Умій творити добро», «Живчик та його друзі». Відвідали арт-студію «Веселка» та фотостудію «Ексклюзив», де отримали ексклюзивні фото «жовтого дня».

Учні 1 класу долучилися до творчої групи «Веселі пір’їнки». Трудолюбиві бджілки-першокласники залюбки прикріплювали свої жовті пір’їнки до кольорової фотозони.

Ось і «жовтий» день підійшов до логічного завершення, залишивши часточку позитиву та добра.

Класний керівник 4 класу Білик Л.Д.

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi