День червоний

2020-02-25

/Files/images/25.02.2020.JPG

Колір – цей яскравий дуже.

Колір серця, колір ружі,

Колір яблук у садку,

Колір маків на луку.

Сьогодні, 25 лютого, в ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія» відбувся «червоний» день.

Це день добра, любові, дружби, щирості. Червоний колір підвищує кількість адреналіну в крові, підвищує працездатність, силу та відчуття самовпевненості. Створює відчуття тілесного тепла.

Його психологічний вплив: додає впевненості, почуття безпеки, формує риси лідера. Допомагає при депресії, страху, подоланні інерції.

Саме в цей день учні початкових класів активно, творчо , креативно і з любов’ю виконували поставлені перед ними завдання.

В усіх молодших школярів була проведена пізнавальна бесіда з подальшою презентацією «Яскраві особистості рідного краю». Діти мали змогу більше дізнатися про відомих вчених, лікарів, акторів, спортсменів, музикантів.

З захопленням переглянули мультфільм «Червоний Капелюшок», взяли активну участь в творчих роботах «Сердечка доброти та побажань» і «Веселі пір’інки», створюючи власноруч фотозону кольорового дня. Також з захопленням співали караоке (сучасні пісні про дружбу, добро та любов). На великій перерві їх чекала захоплююча робота в арт-студії «Веселка» та фотостудії «Ексклюзив».

Все дійство дня пройшло на одному диханні, залишивши присмак радості та щастя на дитячих личках.

Класнийкерівник 4 класу Білик Л.Д.

.

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi