День табору

2019-06-14

/Files/images/завершення табору.jpg

Сьогодні, 14 червня, завершення пришкільного табору "Веселка" Ржищівської ЗОШ I-II ст. Як швидко та весело промайнули дні, проведені у таборі!

День розпочався із танцювальної зарядки та сніданку. Після цього учні взяли участь у дитячій квест-грі "Пошуки скарбів в музеї", яка відбулась у Ржищівському археолого-краєзнавчому музеї. Відкриваючи листи із завданнями, діти дізнавалися різноманітні цікаві факти про історію нашого міста, розкривали таємниці музею та знаходили відповіді на запитання. У кінці гри учні отримали солодощі. Після квесту діти дізналися про свято Трійці, ознайомились із обрядовими піснями та гралися в народні ігри. Ми щиро вдячні працівникам музею за чудовий захід!

В таборі на дітей чекала розважальна програма "Хвилинка слави". Всі розважались, веселились, танцювали, співали, малювали малюнки, ділились враженнями про щасливі, радісні та веселі дні.

Сподіваємось, дітям сподобалось у нашому таборі! З нетерпінням чекаємо усіх наступного року! Бажаємо гарного відпочинку влітку!

Вчитель англійської мови

в початкових класах

Олексієнко В.М.

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi