Day of treasures

2019-06-07

/Files/images/день скарбів.jpg

Літні канікули – найкраща і яскрава пора. Адже це час відпочинку, розваг, подорожей, оздоровлення та нових вражень для школярів.

Щодня дозвілля пришкільного табору «Веселка» Ржищівської ЗОШ I-II ст. сповнене різноманіттям цікавих заходів. Сьогодні день виявився захоплюючим і був присвячений пошуку скарбів. Зранку діти виконали музичну зарядку та смачно поснідали.

Разом із волонтерами Шерол і Джамаймою учні активно взяли участь у фото-квесті "Treasure Hunt". 6 мисливців в 5 командах шукали зашифровані місця нашого мальовничого Ржищева: ринок, супермаркет, будинок культури, територія школи та інші будівлі центру міста. Обов'язковою умовою змагання було тримати мотузку, виконувати різноманітні цікаві завдання та фотографуватись усією командою на станціях. Всі дружно та завзято прагнули успіху. Переможницею стала перша команда. Всі учасники квесту були нагороджені солодкими призами.

Далі на дітей чекало веселе ігрове шоу «Minute to Win It». Двом командам за 1 хвилину потрібно було виконати завдання різних американських ігор і за це нараховувались відповідні бали. Діти активно і наполегливо боролися за першість у грі, підбадьорюючи один одного. Учасники набрали однакову кількість балів та отримали солодощі.

Після обіду для учнів була проведена конкурсна програма «Здоровим бути модно». Потім усі пограли в гру «Що? Де? Коли?». Впродовж усього дня панувала атмосфера злагоди, дружби та взаємодопомоги.

Дякуємо всім за активну участь в сьогоднішніх перегонах!

Вчитель англійської мови

в початкових класах

Олексієнко В.М.

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi