Eco picnic

2019-06-06

/Files/images/Fotoram.io (11).jpg

06 червня 2019 р. день у пришкільному таборі «Веселка» Ржищівської ЗОШ І-ІІ ст. був дуже насиченим, позитивним та енергійним. Після ранкової зарядки учні на шкільному подвір’ї грали в англійську гру «Duck, duck and goose». Поснідавши, діти, разом із волонтерами Шерол і Джамаймою, вирушили до Ржищівського археолого-краєзнавчого музею на «Eco picnic». Цей захід був організований до Дня охорони навколишнього середовища та до Міжнародного дня захисту дітей.

На території музею для вихованців табору був облаштований Еко-майданчик, де вони дізналися багато нової та цікавої інформації про навколишнє середовище, екологію, шляхи збереження довкілля та правила поведінки на природі. Кожен мав змогу побувати в ролі дослідника навколишнього світу. Всі із задоволенням відвідали станції: «Пісенна галявина», «Фітнес-зона», «Художньо-естетична», «Ігроленд». На природі учні під музичний супровід малювали, співали пісень, гралися в рухливі народні ігри, релаксували та виконували фітнес-вправи. Відпочивши на лоні природи, діти відвідали зону фуд-корту, де поласували здоровою їжою, фруктами і навіть пили напій «Мохіто». В ході заходу панувала чудова, затишна, тепла атмосфера.

Повернувшись до табору, всі взяли участь у вікторині «Сто чудес України» і пограли у гру «Екологічна стежина». Після смачного обіду учні з чудовим настроєм вирушили додому. Всі отримали масу задоволення від сьогоднішнього дня.

Висловлюємо щиру подяку працівникам музею за організацію цікавого заходу!

Вчитель англійської мови

в початкових класах

Олексієнко В.М.

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi