Тиждень географії

2019-02-26

/Files/images/33(1).jpg

Кожен з нас любить подорожувати і пізнавати щось нове. Чи не так? Але не завжди достатньо мати лише бажання, важливо ще й знати та орієнтуватися в певних економічних питаннях, особливостях клімату, розташуванні географічних обєктів, природних умовах. Тому для тих, хто хоче знати геграфію трохи більше, ніж вимагає шкільна программа, з 11 по 15 лютого в Ржищівській ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено тиждень географії.

На відкритому уроці у 6 класі на тему "Грунти. Їх різноманітність та значення" (вчитель Горбенко Н. Б.), учні в цікавій формі дослідили властивості грунтів.

Учні 7 класу мали можливість здійснити заочну подорож по материках земної кулі і познайомитися з унікальною та неповторною природою континентів.

Учні 8 класу переглянули відеоматеріали на тему "Архітектурні пам'ятки країн світу" і були вражені маштабністю та величністю світових шедеврів мистецтва.

Ще багато цікавого, невідомого і незвіданого є на нашій планеті. А пізнавати щось нове завжди цікаво і корисно. Тому географію потрібно вивчати і знати не лише для гарної оцінки, але і для себе. Запитаєте навіщо? Щоб відчувати себе впевнено на Землі.

Груленко К.А.

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi