Тиждень початкової школи

2019-02-25

/Files/images/______________________________________________________________Фото 24.02.19 151.jpg

У Ржищівській загальноосвітній школі І- ІІ ступенів з 18.02 по 22.02.19 р. проходив тиждень початкової школи. Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів, студентів та учнів, були цікавими та корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини. Вчителі початкових класів (Гапонюк Л.М., Горбач А.В., Білик Л.М., Іващенко О.М.), вихователі ГПД (Слива Л.Т., Туліветрова Т.К.), психолог школи (Олексієнко В.М.), бібліотекар (Даниленко Т.І.), студенти (Миколенко М.О., Онікієнко Г.В.),педагог організатор (Жиленко О.Ю) продемонстрували свою майстерність під час проведення уроків, виховних заходів,конкурсів, акцій.

В рамках тижня початкових класів було проведено виставку малюнків «Буду я природі другом», стінгазет «Наш клас», брейн – ринг «Що ми знаємо?», урок з природознавства «Світ тварин. Дикі та свійські тварини», споряджений відео – матеріалами. Цікавими та захоплюючими були акції «Мій настрій», «Сонце сховане в кожному», «Долоньки миру» (проводив шкільний психолог), метою яких було підняття настрою учням, згуртування до загальної праці, виховання вміння бути собою. Також стартувала акція «Допоможи птахам!».Учні 2 класу разом з батьками майстрували годівнички власними руками.

Велику увагу приділили заходам до Дня української мові. Представлена літературна виставка «Я пригорнусь до тебе, Україно», проведені інтелектуальна гра «Буду я навчатись мови золотої» та відкрита виховна година «Казка вчить, як на світі жить», проходив конкурс читців української поезії, конкурс на складання своєї казки про дружбу. На уроках української мови учні виконали багато інтелектуальних вправ, а третьокласники виготовили лейбук з української мови. Також діяли гуртки наших студентів «Умілі ручки» та «Майстер-саморобко», де учні долучались до спільної, творчої, розвиваючої і цікавої праці. Вчителями проведено заходи, присвячені українським традиціям. Серед них: конкурс «Патріот», виховна година «Свята, традиції, обряди українського народу», куди долучились працівники історико-краєзнавчого музею. Але найяскравішою подією була ярмарок українських страв. Учні закликали до своєї страви, презентували, розповідали вірші, співали. Це було справжнім святом. Учасників та переможців було нагороджено, а закінченням тижня початкових класів був улюблений дітьми флешмоб.

Горбач А.В.

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi