Святкування на Гаваях

2017-12-28

/Files/images/свято.png

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарнихсвят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають не лише дітлахи, а й дорослі.

28 грудня в Ржищівській ЗОШ I-II ступенів було проведено новорічне шоу «Святкування на Гаваях» для учнів 5-6 класів. Діти опинились в чудовій новорічній казці, де головними героями були учні 5 класу: Баба Яга, Лисиця Аліса, веселун Карлсон, Старий Хотабич, Білосніжка, Снігуронька та Дід Мороз. Герої улюблених казок та мультфільмів перевіряли уміння школярів, розважали присутніх своїми повчальними розповідями, веселими жартами та піснями.

Учні підготували святкові номери для найочікуваніших гостей - Діда Мороза та Снігуроньки, здивувавши їх своїми яскравими костюмами, сучасними флеш-мобами, знанням великої кількості новорічних пісень та привітань.

Неабияке враження на всіх присутніх справила сценка, яку підготували учні 6 класу. Глядачі потрапили до теплого острівного курорту, де головні герої долали неймовірні випробування, рятували красуню-ялинку від злих чар, бажали гостям миру, добра та злагоди.

Дитяча щирість та артистизм викликали шквал позитивних емоцій, щиросердного сміху і гучних оплесків публіки. Завершилосьсь свято піснею «З Новим роком, Україно!», яку виконали учні 5 класу.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi