Природа-це чудо, бережемо її!

2017-04-28

/Files/images/__112.jpg

З метою формування в учнівської молоді ціннісного ставлення до навколишнього середовища, розуміння гармонійного співіснування людини і природи, бажання оберігати і примножувати природні багатства рідного краю в Ржищівській ЗОШ I-II ступенів в рамках тижня екології було проведено ряд цікавих та змістовних заходів.

Під час конкурсу плакатів на тему «Екологія в наших руках» учні підвищили рівень усвідомлення ролі та значення екології в житті людини, розвивали творчість, креативність, фантазію. Також школярі початкових класів взяли активну участь в акції «Чисте шкільне подвір’я».

А школярі 5-9 класів під керівництвом класних керівників відвідали урочище Маковщина, побували на цікавій екскурсії та прибрали місце для відпочинку від сміття, а також прибрали стихійні звалища, які організували люди поблизу нашої школи.

Хотілося б, щоб усі робили більше доброго у своєму житті, адже допомогти ближньому й берегти природу набагато легше, ніж нам здається.Підводячи підсумки, можна сміливо сказати, що тиждень екології був цікавим, насиченим і, безперечно, надовго залишиться у пам’яті учнів.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi