Ласкаво просимо до нас у школу

2017-04-14

/Files/images/_0201.jpg

14 квітня 2017 року в Ржищівській ЗОШ I-II ступенів пройшов традиційний День відкритих дверей. Школа знову привітно розкрила обійми для всіх малят, запрошуючи вихователів та батьків майбутніх першокласників поринути у світ шкільного життя.

На початку заходу директор привітала дошкільнят з першим візитом до школи та запросила на навчання. У святковій залі на малюків радо чекали казкові герої: Буратіно (Зозуля А., учень 6 кл.), Мальвіна (Пархомець Д., учениця 6 класу), Лисиця Аліса (Терещенко А., учениця 6 класу) та Дюймовочка (Пушкар Д., учениця 6 класу), які не лише перевіряли знання майбутніх першокласників, а й продемонстрували всі свої акторські здібності. Наприкінці вистави на дітей чекав ритмічний танок з прискоренням «Арам-зам-зам».

Після урочистої частини кожна групка подорожувала станціями «Весела англійська», «Розважальна», «Мистецька» та побувала на цікавих майстер-класах. Наприкінці свята кожна дитина отримала солодкі подарунки та чарівні медалі.

Адміністрація школи та педагогічний колектив дякують всім, хто завітав на цю зустріч, і сподіваються на подальшу співпрацю.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi