Тиждень дитячої книги

2017-04-03

/Files/images/колаж на сайт1.jpg

Тиждень дитячої книги

Книга… Важко переоцінити її значення для людства. Спочатку рукописна, потім друкована, а зараз і електронна, книга була й залишається невичерпним джерелом знань. У всі часи народ цінував і шанував книгу.

2 квітня, в день народження Г.К. Андерсена, відзначається Міжнародний день дитячої книги. Тому стало доброю традицією в перший тиждень квітня проводити в школі Тиждень дитячої книги.

3 квітня учні 1 класу вирушили в гру-подорож “Мандруємо країною знань”. Є така країна, де живуть розумники, які все знають і вміють, тому життя в цій країні незвичайне і цікаве. Діти подорожували потягом, який зупинявся на станціях: Казкова, Математична, Ребусна. На кожній станції учні виявили свої знання, уміння, кмітливість, логічне мислення. Діти довели, що вони вміють і люблять читати, знають багато казок, вміють розв’язувати цікаві математичні задачі, розгадувати ребуси. Першокласники подолали всі труднощі, які зустрічалися на їхньому шляху, під час уявної подорожі і повернулися щасливі додому. Молодці!

Бібліотекар Даниленко Т.І.

Кiлькiсть переглядiв: 87

Коментарi