Людина починається з добра

2017-02-24

/Files/images/_000011.jpg

23 лютого у 1 класі був проведений відкритий виховний захід «Людина починається з добра». Година спілкування допомогла сформувати в учнів найвищі людські цінності: доброту, порядність, доброзичливість, ввічливість, чуйність, любов і повагу до ближнього. Діти мандрували станціями («Вихованість», «Порядність», «Ввічливість», «Чуйність», «Порозуміння», «Дружба») до «Країни Доброти». На заході були розіграні проблемні ситуації, рольові ігри, діти і вчитель читали вірші про добро. В кінці прозвучала пісня «А я бажаю вам добра», діти з великим задоволенням на дошці компонували віночок з різних за кольором квітів, які символізували їхні добрі справи.

Нехай не черствіють ваші душі, бережіть свої серця та серця тих, хто поряд з вами. Поспішайте робити добро. І настане той час, коли ви впевнено можете сказати : «Я роблю важливу справу – приношу людям радість і добро».

Тож я хочу бачити своїх вихованців людьми з красивою і доброю душею. Нехай всім, хто поряд з вами, буде затишно, а ваша душа світиться добром. Діти, йдіть впевнено дорогою Добра.

Вихователь ГПД Туліветрова Т.К.

Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi