Шаховий турнір

2017-02-15

/Files/images/SzMCMROawQ0.jpg

15 лютого наша країна офіційно вшановує День пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів та День виводу військ з Афганістану. З нагоди цієї дати у ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей» відбувся шаховий турнір пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Андрія Мулявки і Бориса Бондара та воїнів АТО Юрія Гладченка і Василя Путаненка. Організатори даного заходу побажали шахістам вдалого виступу, удосконалення майстерності, міцного здоров’я, мирного неба над головою, подякували учасникам за підтримку розвитку спорту та пропаганду здорового способу життя.

Шахові змагання проходили за коловою системою (по 15 хвилин ігрового часу для кожного учасника) в напруженій та динамічній боротьбі, часто дивували несподіваними і драматичними змінами ситуації. Учні Ржищівської ЗОШI-II ступенів (Степаненко С., Попченко Т., Коваль В.) показали непоганий результат – 7 перемог з 12 зустрічей - та здобули друге місце за результатами турніру. Переможці та призери отримали почесні грамоти, медалі та кубки.

Всім учасникам побажали, щоб запекла боротьба тривала лише у спортивних та інтелектуальних змаганнях і конкурсах, а над Україною завжди було мирне небо.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 73

Коментарi