Дев’ятиКЛАСНИЙ випуск - 2021

2021-06-16

/Files/IMG_20210616_182047.jpg

Дев’ятиКЛАСНИЙ випуск - 2021

16 червня 2021 року в нашому закладі ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія» відбулася чудова подія – випуск учнів 9 класу!

Випускний вечір - надзвичайне свято: радісне, урочисте, яскраве, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною гімназією, затишними класами, дорогими наставниками, які упродовж багатьох років готували гімназистів до самостійного життя. В доросле життя проводжали 23 випускників.

Випускники разом із батьками, вчителями, друзями і знайомими зібралися в актовій залі Будинку культури, де на них чекала приємна мить – святковий «Дев’ятиКЛАСНИЙ випуск – 2021». Всі юнаки й дівчата, які закінчили гімназію, були щасливими та переповнені емоціями.

Ведучими випускного вечора стали учні 8 класу нашої гімназії. Цього дня лунало багато побажань та настанов від дирекції, вчителів, класних керівників, батьків.Вітаючи із закінченням навчального закладу, вони бажали випускникам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою найсміливіші завдання і втілювати їх в життя. Найбільш хвилюючою була мить нагородження, адже до цього дня було 9 років сумлінного навчання. Також було відзначено відмінників. Під час випуску було проведено обряди «Від серця до серця» та «Віночок». Свято супроводжувалося музикою, презентаціями, відеопривітаннями. У холі була розміщена фотозона. Прощалися випускники із шкільним життям у ритмі останнього вальсу.

Щасти вам, дорогі випускники! В добрий путь, в добрий час!

ІНФО ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія»

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi