• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічна рада «Компетентності вчителя Нової української школи. Впровадження розвивального навчання в освітній процес»

Педагогічна рада «Компетентності вчителя Нової української школи. Впровадження розвивального навчання в освітній процес»

2018-10-29

/Files/images/________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________MyCollages (3).jpg

29 жовтня в Ржищівській ЗОШ I-II ступенів відбулась педагогічна рада «Компетентності вчителя Нової української школи. Впровадження розвивального навчання в освітній процес».

Доповідачі (Ільїна І.І., Гапонюк Л.М., Горбач А.В.) у своїх виступах звернули увагу на компетентності вчителів початкової школи, необхідні для навчання учнів 1 класів у 2018-2019 роках, виокремили основні індивідуально-особистісні та професійно-діяльнісні якості педагога, які він має набути для успішного виконання стратегічної мети й завдань реформування початкової освіти, ознайомили з впровадженням розвивального навчання в освітній процес закладу освіти. Усі плідно підготувались до виступів.

Після обговорення основних питань педагоги ухвалили змістові рішення щодо підвищення ефективності освітнього процесу на 2018-2019 навчальний рік.

Педагогічна рада пройшла в атмосфері творчої взаємодії та натхнення.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi