• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свої права ти добре знай, їх шануй та поважай

Свої права ти добре знай, їх шануй та поважай

2018-10-22

/Files/images/_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.jpg

22 жовтня в холі Будинку культури відбувся щорічний міський правовий брейн-ринг. Подібні заходи проводяться регулярно і є традиційними при організації тижня правових знань.

Команда Ржищівської ЗОШ I-II ступенів «Вибір» у складі 5 осіб (Коверзи О., Попченка Т., Миненка В., Коваль В. та Любича С) гідно представила наш заклад освіти.

Змагання складалось із 3 раундів, які в свою чергу включали по 15 бліц-запитань різноманітного характеру.

Школярі відповідали на запитання, пов’язані зі знаннями Законів України, галузей права, географії та історії рідної держави. Учні швидко опрацьовували різні версії відповідей, радились один з одним, застосовували набуті знання на практиці.

Змагання були цікавими та пізнавальними, і основне, що у підлітків виникло бажання ще раз побувати на такому заході. Учасники команди «Вибір» задоволені тим, що змогли отримати досвід від пізнавальної гри та показати свої знання.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi