Вибори президента школи

2018-10-19

/Files/images/___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.jpg

19 жовтня в Ржищівській ЗОШ I-II ступенів пройшли чергові вибори президента шкільного самоврядування. На цю посаду претендувало 3 кандидатів : учениця 7 класу Купчук Аліна, учениця 8 класу Насібович Інна та учень 9 класу Коверза Олександр.

Напередодні виборів пройшли дебати претендентів. Кожен з кандидатів коротко ознайомив присутніх зі своєю передвиборчою програмою. Ці виступи дали можливість скласти уявлення про кожного з претендентів, ближче познайомитись з їх програмами та планами на майбутнє.

В голосуванні взяли участь 118 осіб - учні 7-9 класів та всі працівники закладу освіти. Виборча комісія визнала, що найбільшу кількість голосів виборців віддано Коверзі Олександру, який і вважається обраним на посаду президента шкільного парламенту. Насібович Інна стала віце-президентом, а Купчук Аліна очолює комісію по організації навчання школярів.

Бажаємо новообраному парламенту на чолі з президентом школи успіхів в організації роботи та творчої праці!

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi