Свято Останнього дзвоника

2018-05-25

/Files/images/_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.jpg

Усміхається весело травень

Бо скінчилась навчальна пора,

І зібралась на дзвоник останній

Вся весела шкільна дітвора.

25 травня в Ржищівській ЗОШ I-II ступенів мелодійний звук останнього дзвоника сповістив школярів про закінчення навчального року. На урочисту лінійку зібралися учителі, учні, батьки, гості, щоб розділити з випускниками мить прощання зі школою, підбити підсумки навчального року. Цього дня для школярів пролунав останній дзвоник, який сповістив про закінчення навчальних занять та початок прекрасної пори – літніх канікул. Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Напутнє слово директора, почесних гостей, класного керівника, батьків – усе це назавжди закарбується в пам’яті дев’ятикласників. Урочистий захід був наповнений теплими словами вітань, веселими та водночас ліричними піснями, запальними флеш-мобами, квітами.

Під звуки урочистої мелодії та зворушливих слів після закінчення святкової лінійки випускники загадали найзаповітніші бажання і на знак обов’язкового їх здійснення запустили у небо дзвоника з повітряних кульок.Учні, учителі, батьки, рідні провели у доросле життя випускників та привітали із початком канікул молодше покоління школярів.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi