• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тематична лінійка «Пам’ятаємо! Шануємо!»

Тематична лінійка «Пам’ятаємо! Шануємо!»

2018-05-08

/Files/images/_______________________________________________________________________________________________________________________________________.jpg

Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 років. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу, тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

Напередодні Дня Перемоги, вшановуючи пам'ять героїв Другої світової війни, у стінах Ржищівської ЗОШ I-II ступенів була проведена тематична лійка, яку підготували учні 9 класу на чолі з класним керівником Дейнекою Н.П.

Ведучі згадали сумні події цієї війни та вшанували подвиг українського народу в ті страшні роки. Натхненно та талановито виконували патріотичні пісні учениця 5 класу Жигун Лія та учениця 8 класу Опалько Вероніка.

В серці кожного українця ці пам’ятні дати залишаться назавжди. Ми будемо пам’ятати ті важкі і трагічні часи, будемо вшановувати подвиги наших предків, які поклали своє життя за наше мирне майбутнє.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi