З ювілеєм, рідна школо!

2018-05-04

/Files/images/________________________юбилей.jpg

У всіх святкові, радісні обличчя

І трепетом стурбовані серця.

Сьогодні свято - 150-річчя

Матуся-школа наша відміча.

Рідна школа… У кожного ці слова викликають різні спогади та емоції, але всі вони пов’язані з чимось добрим, світлим та вічним. Школа - це не просто приміщення, у стінах якого школярі здобувають знання, це друга домівка, де вони зростають, пізнають життя, вперше закохуються.

4 травня у стінах закладу освіти відбулась святкова подія: Ржищівська ЗОШ І-ІІ ступенів святкувала ювілей, 150-ту річницю. Колектив, учні та випускники організували чудовий святковий захід. Виступ директора, привітання гостей, концертні номери, які змінювалися виступами випускників минулих років та нинішніх учнів створювали незабутню мандрівку історією життя школи.

Це свято надовго залишиться у пам’яті всіх, хто мав можливість бути присутнім на ньому. Це був не просто День народження, це було дійство, наповнене спогадами, радістю, теплотою, любов’ю.

Щиро бажаємо учням школи, її керівництву, учнівській молоді нових вагомих успіхів у підкоренні вершин сучасних знань, радості від кожного прожитого дня, миру й благополуччя.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi