У світі цікавого

2018-03-22

/Files/images/День цыкавинок.jpg

У світі цікавого

22 березня у Ржищівській ЗОШ І – ІІ ступенів проходив день цікавинок для учнів початкових класів.

День розпочався цікавим уроком англійської мови для учнів 2 класу. Олексієнко В.М. запросила школярів та гостей у світ дитячих іграшок. На уроці були проведені мовленнєва зарядка, гра «Магічна коробка», робота з індивідуальними картками та таблицею «Я маю іграшку», вправи з роздатковим матеріалом, цікава фізкультхвилинка, зустріч з казковим героєм, розгадування кросворда «Іграшки». Діти з великим захопленням виконали всі завдання. По закінченню уроку другокласники заспівали пісню та отримали сюрприз-розфарбовку від казкового героя.

Далі учні початкових класів представили свої проектні роботи:

1 клас – «Незвичайні квіти»;

2 клас – «7 чудес України»;

3 клас – «Незвичайні будівлі»;

4 клас – «У світі цікавих пам’ятників”.

Початківці дізналися багато нового та цікавого.

Потім на учнів чекала весела та цікава перерва. Відпочиваючи, всі бажаючі стали учасниками майстер-класу з виготовлення оригамі, який провели учениці 9 класу. Діти залюбки виготовляли мишок, песиків та жабок. Це заняття їм дуже сподобалося.

Наступним видом роботи цього дня була година спілкування у 2 класі на тему: «7 чудес світу». Білик Л.Д. показала відео та розповіла про кожне із чудес світу. Школярі отримали багато нової та цікавої інформації, висловили свою думку про почуте і побачене. Також вирішили зробити проектну роботу на тему «7 чудес Ржищева».

А на ГПД для учнів 1-2 класів вихователь Туліветрова Т.К. провела виховний захід «Цікаве серед цікавого». Діти мали змогу розгадувати загадки, кросворди та ребуси, прийняти участь у вікторині «Цікавий світ очима дітей». Для учнів 3 класу вихователь Сидоренко М.І. провела захід «Цікавинки про пташину», на якому школярі більше дізналися про птахів. Також Марія Іллівна розказала про обряд на свято Сорока святих і роздала дітям випечені власноруч жайворонки.

День видався насиченим та плідним. А дитячі личка сяяли від задоволення.

Білик Л.Д.

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi