Новорічна TV-програма

2017-12-28

/Files/images/дм.png

28 грудня в Ржищівській ЗОШ I-II ступенів було проведено свято для старшокласників «Новорічна TV-програма». Захід пройшов в атмосфері жартів, сміху, новорічних вітань та запальної музики.

Учні 7-9 класів взяли активну участь у підготовці та проведенні конкурсної програми. Команди кожного класу продемонстрували свій інтелект, увагу, почуття гумору та артистизм.

На учнів чекали різноманітні кумедні конкурси з найулюбленіших молодіжних програм, які транслюються на телебаченні: «Хто зверху?», «Майстер Шеф», «Зоряні яйця», «Інтуїція», «Половинки», «Супермодель по-українськи», «Зважені та щасливі», «Танці з зірками», «Караоке на Майдані». Підлітки з великим задоволенням дефілювали в стильному одязі по подіуму, співали пісні, танцювали з кулькою між лобами, відгадували факти про учителів, складали слова з отриманих літер тощо. З невеликим відривом у 1 бал перемогу здобула команда учнів 7 класу. Команди школярів 8 та 9 класів зайняли 2 місце.

Свято супроводжувалось жвавою музикою, мультимедійною презентацією, рекламними паузами у вигляді флеш-мобів.

Всі присутні отримали велику кількість позитивних емоцій. Наступного дня після гри всі жваво ділилися враженнями від побаченого, а учасники – від самого дійства.

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi