Інформатика – наука майбутнього

2017-12-12

/Files/images/дейнека.jpg

Мабуть, сьогодні важко знайти дитину, яка не володіє вмінням користуватися комп’ютером. Але, на жаль, ці вміння не завжди відповідають стандартам освіти. І тому одне із завдань вчителя інформатики – формування інформаційної та комунікативної компетенцій.

Підтвердженням цього став відкритий урок-обмін досвідом на тему: «Комп’ютерні презентації. Об’єкти презентації», який провела у 6 класі 12 грудня вчитель інформатики Ржищівської ЗОШ І-ІІ ступенів Дейнека Наталія Петрівна. Інтерактивні форми і методи роботи «Кола Венна», «Продовж речення», «Які помилки було допущено?», «Фішбоун» зробили урок цікавим і пізнавальним.

Вчитель підготувала власну цікаву презентацію на урок, а для дітей зробила індивідуальні презентації, які швидше допомогли їм оволодіти знаннями і навичками. З яким завзяттям кожен учень намагався виконати всі завдання практичної роботи!

Це говорить про те, що школярі завжди дуже швидко приймають нове і впевнено крокують в інформаційне завтра. Атмосфера на уроці панувала доброзичлива, а практична робота зацікавила не тільки школярів, а й присутніх на уроці колег.

Бажаю шестикласникам нових злетів в опануванні комп’ютерної грамотності! А Наталії Петрівні – творчих досягнень і успіхів!

Директор школи Н. В. Федорченко

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi