Україна гідна свободи!

2017-11-21

/Files/images/DSC00500.JPG

Україна гідна свободи!

Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Указом Президента України від 13 листопада 2014 року установлено в Україні День Гідності та Свободи, який відзначається щорічно 21 листопада.

В цей день учні 9класу Ржищівської ЗОШ І-ІІ ступенів разом з класним керівником Дейнекою Н.П. підготували для учнів та учителів школи літературно-музичну композицію «Україна гідна свободи!». Присутні познайомилися з героїчними сторінками історії нашої країни, переглянули відеоматеріали, прослухали зворушливі пісні, вірші про захисників нашої землі. На завершення Наталія Петрівна побажала усім мирного неба над головою, щастя та злагоди. Учні на стікерах написали, яким вони бачать майбутнє нашої Батьківщини, і прикріпили на умовній карті України.

Я впевнена, що байдужим не залишився ніхто, адже саме такі заходи прищеплюють любов до рідної землі і вчать бути справжніми патріотами.

Заступник директора з НВР Тріщун Н.В.

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi