Школа радо зустрічає малюків

2017-11-17

/Files/images/хххї.jpg

Вже стало доброю традицією щороку проводити Дні відкритих дверей для випускників садочків, їх батьків та вихователів. Не виключенням став і цей рік. Тож 17 листопада 2017 року до нашого закладу освіти завітали вихованці ДНЗ (ясла-садок) комбінованого типу «Калинка» та «Сонечко». Їх тепло зустрічали дев’ятикласники, директор школи Н. В. Федорченко, заступник директора Н. В. Трищун.

В актовій залі малюки переглянули театралізовану виставу «Хочу до школи», яку продемонстрували учні 5 та 7 класів: Пархомець Д. (Мальвіна), Зозуля А. (Буратіно), Михайліченко Я. (Карабас Барабас), Бутчик В. (Фея) та Ковальчук Є (Карлсон).

Майстерна гра школярів та жвавий флеш-моб зачарували всіх присутніх. Ведучі свята (Стратійчук І. та Дудка Є.) запропонували дошкільнятам взяти участь у квесті. Вихованці груп «Вишенька», «Дзвіночок» та «Теремок» мали пройти випробування на трьох станціях «Танцювальна», «Художня» та «Загадкова» і отримати ключики від чарівної скриньки. Дітки з цікавістю відгадували загадки, жваво танцювали та виготовляли власними руками яскраву палітру.

Приємно було бачити усміхнені обличчя, радість, цікавість в дитячих очах. Наостанок діти обміняли зароблені ключі на солодкі подарунки. Вдоволені всі повернулися до садочків. Будемо чекати дошкільнят восени в нашому закладі освіти!

Педагог-організатор Жиленко О.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi